Jovan Markovic umilește FCSB pe Arena Nationala!

0
487
in meciul de fotbal dintre FCSB si Universitatea Craiova, contand pentru Play-off-ul Superligii Superbet, desfasurat pe Arena Nationala din Bucuresti, sambata 18 martie 2023. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

FCSB – Universitatea Craiova 1-1, un meci nebun in care FCSB nu a existat in prima repriza, iar oltenii au aratat un fotbal de calitate. Prima repriza a fost dominată clar de olteni , Jovan Markovic a marcat un eurogol in minutul 32 dupa o aruncare de la margine, reusind sa dribleze numai putin de patru stelisti si sa îl învinga pe Târnovanu cu un sut la colțul scurt.
Am avut ocazia in prima repriza să ne distanțăm la 2-0 însă Andrei Ivan nu a reusit în urma centrarii perfecte a lui Baiaram să introducă mingea in poartă.
În partea doua, FCSB a fost mai bună,Laurențiu Popescu reușind să ne salveze în doua rânduri. În minutul 66, la o greșeală de plasament a fundasilor noștri Edjouma a reusit sa egaleze cu o lovitura de cap bine plasata. Finalul de meci chiar putea sa ne aducă victoria, la pasa cu calcâiul a lui Ivan catre Koljic, acesta din urmă reușind sa marcheze, dar VAR-ul a semnalat o poziția afară din joc a atacantului nostru.
Eugen Neagoe consideră că formația lui a fost subestimată înaintea partidei și spune că scorul ar fi trebuit să aibă alte proporții în prima parte. Antrenorul lui CSU Craiova crede că Andrei Ivan, Bogdan Vătăjelu și Vladimir Screciu ar fi meritat convocarea la prima reprezentativă. Oltenii nu au niciun jucător.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.