Ziua internationala a Copilului a fost sarbatorita si la Craiova!

0
601

„Mii de copii au participat, astăzi, de ziua lor, la evenimentele organizate de Primăria Craiova, atât în Centrul Istoric sau în Piața Mihai Viteazul sau pe esplanada Teatrului Național, cât și în Parcul Romanescu sau în Gradina Botanică. De la demonstrații sportive, până la dansuri, cântece, experimente științifice, cursuri de prim ajutor sau de jurnalism, fiecare copil a găsit câte ceva plăcut de făcut astăzi” spune intr-o postare edilul orasului , Lia Olguta Vasilescu!

 

Înca de la primele ore ale diminetii copii si parinti au luat cu asalt Parcul Nicolae Romanescu, unde au iesit sa se relaxeze si participe la evenimentele organizate de Primaria  CRAIOVA.

Craiovenii au preferat locurile racoroase fiind destul de cald afara, cu 1 iunie vara si-a intrat in drepturi. Ora prinzului gasindu-i pe majoritatea dintre acestia la terasele din parc, servind o bautura racoritoare si socializand cu prietenii.

Altii au preferat sa mearga in Centrul Vechi si sa asiste la spectacolele oferite de institutiile de cultura precum Teatrul National si Casa de Cultura Traian Demetrescu sau sa participe pe Alexandru Ioan Cuza la evenimetele sportive organizate pentru cei mici la scrima, handbal, volei, karate etc.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.