Romancele se califica in turul doi la Australian Open

0
648

Sorana Cirstea o invinge la Australian Open , scor 6-2, 6-2, pe Petra Kvitova.

Aceasta este cea de-a 4-a victorie a Soranei Cirsteaîn fața campioanei din Cehia.

La finalul partidei de la Melbourne, Petra Kvitova a afirmat că Sorana Cîrstea se simte în largul ei în momentul în care o întâlnește.

„Sorana iubește stitlul meu de joc. Joacă fix ce-i place și se simte confortabil când mă întâlnește. Pur și simplu știe care mi-e ritmul. E greu pentru ea atunci când întâlnește jucătoare defensive. Jocul meu încă e acolo, nu mi-am pierdut încredere. Am nevoie de meciuri, atâta tot”, a spus Petra Kvitova, conform eurosport.ro.

Simona Halep (30 de ani, 15 WTA) s-a calificat în turul II la Australian Open, după victoria în două seturi reușită în această dimineață în fața polonezei Magdalena Frech (24 de ani, 105 WTA), scor 6-4, 6-3, după o oră și 30 de minute de joc.

Simona Halep va da în turul secund, joi, peste brazilianca Beatriz Haddad Maia (25 de ani, 88 WTA).Luni, Jaqueline Cristian și Gabriela Ruse au obținut calificarea în turul secund de la Melbourne, în timp ce Irina Bara a fost eliminată. 

IRINA BEGU s-a calificat in turul doi, după o victorie  2-6, 7-5, 6-3 cu franțuzoaica Oceane Dodin (25 de ani, 85 WTA). În 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.