Consiliul Județean Dolj premiază sportivii care au excelat la nivel national!

0
964

Sportivii doljeni care au excelat la competițiile naționale și internaționale în anul 2021 și antrenorii acestora au fost premiați în cadrul unui eveniment organizat cu susținerea financiară a Consiliului Județean (CJ) Dolj, festivitatea având loc luni, la sediul instituției.

În acest context, președintele CJ Dolj, Cosmin Vasile, a reiterat susținerea administrației județene pentru domeniul sportului, evidențiind faptul că principalul demers investițional în acest sens îl reprezintă construirea unui complex multifuncțional pe amplasamentul fostului Stadion „Tineretului“, din Craiova.

„Ultimii doi ani au fost foarte dificili – o perioadă în care toată activitatea și, în definitiv, viața noastră au fost afectate de o pandemie care pare să nu se mai termine. Mă bucur că nu ați oprit motoarele și că ați continuat să vă perfecționați.

Vă asigur că noi, doljenii, suntem încântați că avem sportivi și antrenori valoroși, că avem adevărați ambasadori ai județului, tineri care ne fac mândri prin rezultatele pe care le obțin în competițiile naționale și internaționale.

Consiliul Județean apreciază eforturile și sacrificiile pe care le faceți pe drumul succesului în concursurile sportive și ne bucurăm că avem aici, la Craiova, o adevărată școală de talente. Sunt multe discipline cu care doljenii se pot lăuda și considerăm că avem o tradiție în obținerea celor mai bune rezultate.

Instituția noastră își dorește să fie în continuare un partener pentru sport și, dincolo de recompensarea performanțelor notabile, trebuie menționat faptul că suntem în plin proces de transformare a Stadionului «Tineretului» într-un complex sportiv. Ne dorim să realizăm astfel una dintre cele mai moderne săli multifuncționale, care va putea găzdui competiții destinate atât sporturilor de echipă, cât și celor individuale. Demersul reprezintă principalul nostru obiectiv în acest domeniu, pentru viitorul apropiat“, a precizat președintele Consiliului Județean Dolj, Cosmin Vasile.

La evenimentul desfășurat luni, la Palatul Administrativ, au mai participat vicepreședinții CJ Dolj Antonie Solomon și Mihai Neațu, precum și directorul executiv al Direcției Județene pentru Sport și Tineret Dolj, Alina Ionescu.

Consiliul Județean Dolj a aprobat, în cadrul ședinței din luna noiembrie, o hotărâre care prevede alocarea sumei de 50.000 de lei pentru premierea sportivilor și antrenorilor cu performanțe deosebite în anul 2021.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.