Sorana Cîrstea se califica in turul 3 la Wimbledon

0
398

Sorana Cîrstea, locul 45 WTA a obținut o victorie uriașă în turul 2 la Wimbledon, contra Victoriei Azarenka,7-6,3-6,6-4.

Sorana și-a adjudecat primul set la tie-break, după un act  în care s-a mers cap la cap. Cîrstea a reușit două mini-break-uri în tie-break și s-a impus cu 7-5. Azarenka a reusit sa trimita meciul în decisiv după un set în care diferența s-a făcut în debutul acestuia, când fostul lider mondial a reușit un break.

Decisivul a fost dramatic. Azarenka a preluat inițiativa în prima parte a setului și a condus chiar și cu 3-1, dar Cîrstea a reușit să revină fantastic și să câștige patru game-uri consecutive. Românca a fructificat a patra minge de meci avută și a închis jocul după două ore și 19 minute.

Sori a fost superioară la capitolul greșeli neforțate (22, față de 30 ale adversarei) și a avut un procentaj excelent al punctelor câștigate la fileu, 71%. În turul următor, Sorana Cîrstea va înfrunta învingătoarea din partida Emma Răducanu (338 WTA) – Marketa Vondrousova (42 WTA).

Pentru Sorana Cîrstea este o confirmare a formei bune prin care trece în acest an.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.