Universitatea Craiova si-a luat portar de nationala

0
418
Clubul Universitatea Craiova anunță faptul că a semnat un contract valabil pe 4 ani cu opțiune de prelungire pentru încă un an cu David Lazar.
Noul  goalkeeper se află în cel mai înalt punct al carierei sale de până acum, a debutat în echipa națională a României toamna trecută, reușind, de asemenea, să impresioneze în campionatul intern.
 David, cu ce gânduri ai venit la Universitatea Craiova?

David Lazar: Îmi doresc să câștig trofee, pentru că în ultimul timp am fost foarte aproape. La Astra de două ori am ajuns în finala Cupei, la Pandurii am terminat campionatul pe locul doi. Acum a venit timpul să câștig trofee și din acest motiv am ales Universitatea Craiova.

 Ai stat mult pe gânduri când ai aflat că cele două cluburi s-au înțeles și mai trebuia doar acordul tău?

David Lazar: Absolut deloc. Chiar m-am hotărât foarte repede. Pot spune că într-un minut ne-am înțeles și am stabilit toate detaliile.

 Te cunoști cu mulți jucători ai Științei. Îți va lua mult timp să te acomodezi?

David Lazar: Cu foarte mulți mă cunosc. Cred că o să mă acomodez foarte repede, mai ales că am jucat mult timp în România și acest lucru mă va ajuta.

 Care sunt obiectivele personale ale lui David Lazar în tricoul Universității Craiova?

David Lazar: În primul rând, să joc cât mai bine și așa acum am mai spus, să câștig trofee. Nu este suficient să câștigi meciurile împotriva echipelor rivale. Pentru un fotbalist importante sunt trofeele fiindcă la finalul carierei, când tragi linie, doar asta contează și asta își vor aminti oamenii. Este mai puțin important câte meciuri ai jucat, important este câte trofee ai câștigat.

 Cum te-ai caracteriza in câteva cuvinte?

David Lazar: În primul rând cred foarte mult în Dumnezeu. În rest, sunt un om modest, poate chiar prea modest, nu sunt vorbăreț și clar pot spune că sunt familist și sufletist.

În final, ce mesaj ai pentru suporterii Științei?

David Lazar: Având în vedere perioada pe care o traversează omenirea, le doresc în primul rând multă sănătate. Mă bucur că s-au redeschis stadioanele și îi așteptăm alături de noi în număr cât mai mare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.