Trifan Marian: ” Sarbatori Pascale cu bine tuturor!”

0
457

Cu ocazia sărbătoarei „Sfântului Paște” Asociația Pensionarilor Civili „Mihai Viteazul” Craiova din Județul Dolj, vă aduce la cunoștință că în perioada premergătoare a acestei sărbători exista o ,,Tradiție la Români de Sfântul Paște”.Această tradiție este sărbătoarea ouălor încondeiate, a slăvirii și a luminii.
Dorim să vă reamintim pensionarilor ca obiceiurile premergătoare Sfântului Paște sunt: ziua Floriilor, Săptămâna patimilor, Roșitul Ouălelor, Trecerea pe sub masa, precum si zilele închinate Învierii Domnului, Înălțarea, Pogorârea Sfântului Duh, Duminica Mironosițelor.
Această sărbătoare tradițională la români,, Sfântul Paște” este importantă pentru toți români, în mod special pentru pensionarii Olteniei cu obiceiurile și tradițiile ei.
De asemenea vă reamintim că importanța Serbătoarei de ,,Sfântul Paște” este mare, motivul pentru care sărbătoarea ,,Sfântul Paște” trebuie sa o cinstim cum se cuvine.
Vă mai amintim că lumina Sfântului Paște, strălucește pentru a ne lumina, să începem să trăim în lumina care se cuvine, de la primele raze ale unei noi zile ce luminează viața noastră.

Fie ca aceasta sărbătoare sa însenineze viața pensionarilor si sa aducă multa liniște in sufletul lor.
Dragi romani pensionari va dorim sărbători luminate cu liniște si pace in suflet alături de cei dragi.
    PASTE FERICIT!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.