Romanca Iolanda Anamaria – locul 2 la Miss Europa

0
2072

Frumusetea romancelor depaseste inca o data granitele tarii, bihoreanca Iolanda Anamaria Babau ne face sa fim mandri ca suntem romani, castigand locul al doilea la concursul de frumusete Miss Europa, desfasurat in Beirut, Liban.

Iolanda Anamaria Babău are 28 de ani si este originară din Beiuș, a absolvit Colegiul Național Samuil Vulcan din Beiuș, dar și Relații economice internaționale, în limba engleză, la ASE.

Iolanda Anamaria a reprezentat Romania cu cinste si a câștigat acum câteva zile, la Beirut, locul doi la concursul Miss Europe organizat de Style Events Organization, marea câștigătoare a concursului fiind, în acest an, reprezentanta Franței.

 

Iolanda a fost pasionată de mică de modă și frumusețe și nu a renunțat niciodată la visul ei.

„Sunt foarte mândra ca zilele acestea am reprezentat România la concursul internațional de frumusețe Miss Europe 2021 care a avut loc in Beirut, Liban. Și am câștigat Miss Europe 2021 first runner up locul 2✨🇷🇴.
Va mulțumesc pentru susținere!
Mereu sa va ascultați instinctul și nu ce va spun alți oameni ca puteti face! Tot ce ne dorim putem realiza cu ambiție și acțiuni concrete pentru a ajunge la destinația dorita!🙏🏻” spune Iolanda Maria pe pagina sa de facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.