Acţiuni de verificare a respectării măsurilor impuse în contextul pandemiei de COVID 19 in ultimele 24 de ore

0
737
În ultimele 24 de ore, sub autoritatea Instituţiei Prefectului, poliţiştii doljeni împreună cu jandarmi, polițiști locali, precum și reprezentanți ai I.S.U. Dolj, A.N.P.C., D.S.V.S.A şi I.T.M. Dolj, au desfăşurat acţiuni de verificare cu privire la respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă.
La aceste activităţi au participat peste 480 de efective.
În cadrul acţiunilor, poliţiştii doljeni au verificat modul în care sunt respectate prevederile Lg 55/2020, privind unele măsuri pentru prevenirea si combaterea efector pandemiei de Covid 19.
Astfel, în urma activităţilor desfăşurate, au fost verificate aproximativ 130 de societăți comerciale, 180 de locaţii de interes, 250 de mijloace de transport, fiind legitimate totodata aproximativ 3.800 de persoane.
Pentru abaterile constatate au fost aplicate 155 sancţiuni contravenţionale în valoare de aproximativ 31.500 de lei, din care 135 de sancțiuni pentru nerespectarea măsurilor individuale de protecție.
*
Astfel de acţiuni vor fi desfăşurate zilnic şi în perioada următoare, pe raza întregului judeţ.
Recomandăm tuturor cetățenilor să respecte prevederile legale în contextul pandemiei de Covid 19.
Facem precizarea că evenimentele de tipul nunți, botezuri, mese festive sunt interzise.
Recomandăm tuturor cetăţenilor să păstreze distanțarea fizică, să poarte masca de protecție şi să nu se expună la riscuri!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.