Polițiști din cadrul Secției 2 Poliție Craiova au desfasurat actiuni de prevenitie in târgul din 1 Mai

0
483

Polițiști din cadrul Secției 2 Poliție Craiova au desfășurat ieri acţiuni, în zona adiacentă târgului 1 Mai din Craiova, pentru a se asigura că sunt respectate măsurile impuse în contextul stării de alertă.

Astfel, poliţiştii verifică modul în care sunt respectate măsurile individuale de protecție respectiv portul măștii de protecție.

Poliţiştii au depistat 9 persoane care nu au respectat măsurile individuale de protecţie, respectiv nu au purtat masca de protecție sau au purtat-o necorespunzător, fiind astfel aplicate 9 sancţiuni contravenţionale conform Lg 55/2020, în valore de 1500 de lei.

De asemenea, şi în cursul zilei de sâmbătă, poliţiştii au desfăşurat activităţi de verificare în aceeaşi zonă, împreună cu jandarmi din cadrul I.J.J. precum și reprezentanți ai I.S.U. Dolj și D.S.V.S.A., fiind aplicate 11 sancţiuni contravenţionale conform Lg 55/2020.

Reamintim cetăţenilor faptul că portul măstii de protecţie astfel încât să acopere nasul și gura, este obligatoriu pentru toate persoanele care au împlinit vârsta de 5 ani, în toate spațiile publice deschise şi/sau închise.

Precizăm faptul că nerespectarea măsurilor individuale de protecție constituie contravenție și se sancţionează cu amendă, limitele amenzilor fiind cuprinse între 500 și 2500 de lei.
Recomandăm tuturor cetăţenilor să păstreze distanțarea fizică, să poarte masca de protecție, să nu se expună la riscuri!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.