Sănătatea este o prioritate de prim plan pentru PMP și pentru candidatul la Senat al PMP Dolj Radu Preda!

0
1120

„Acum în spitalele Craiovei, în spitalele din Calafat, Băilești, Segarcea și Filiași se duce o luptă pe viață și pe moarte a cărei miză este salvarea vieților celor pe care îi știm, a familiilor noastre, a prietenilor, a cunoștințelor și a vecinilor noștri.

În linia întâi din sănătate stau acum medici, asistente medicale, infirmieri, brancandieri, ambulantieri, liftieri, bucătari și femei de serviciu care vor un singur lucru, vor RESPECT!

Acum mai mult ca oricând avem nevoie de o „NOUĂ LEGE A SĂNĂTĂȚII”, de aceea PMP a depus deja în Parlament Legea privind organizarea și funcționarea sistemului de Sănătate, lucrată în colaborare cu mai buni specialiști ai României în managementul sănătății.
Noua Lege a Sănătății propusa de noi se axează pe 6 direcții esențiale: organizare, finanțare, politica medicamentului, asistență primară, serviciile spitalicești și resursele umane.

Noi, parlamentarii PMP, susținem creșterea capacităţii de producţie a medicamentelor în România și a capacităţii României de a produce vaccinuri la Institutul Cantacuzino.
Ne propunem să dotăm fiecare comună din Dolj și din România cu o ambulanță care să poată interveni local imediat pentru a trata oamenii și pentru a salva viețile celor aflați în suferință.


Suntem pregătiți să luptam în parlament pentru a avea spitale noi și moderne la noi în Dolj.
PMP sustine construirea cu fonduri europene a spitalelor regionale, în exercițiul financiar 2021 – 2027 și dotarea urgentă cu echipamente medicale moderne a spitalelor județene, municipale și orășenești din Dolj și din restul țării.
Eu, Radu Preda, cred cu tarie că este nevoie de un sistem de remunerare corectă pentru personalul medical adaptat la standarde europene, pentru stoparea exodului către Vestul Europei și mai cred ca un (1) sigur loc la rezidențiat în județul Dolj reprezintă o bătaie de joc la adresa sutelor de studenți care au terminat medicina la UMF Craiova și care efectiv sunt goniți din Craiova, din Dolj și din România din lipsă de locuri de muncă și de locuri pregătire profesională.


Unde este adevărul? Avem sau nu avem nevoie de cadre medicale care să lupte pentru sănătatea noastră în Craiova???
Clar este nevoie de creșterea finanțării pentru cercetare medicală romanescă, ca și exemplu, Laserul de la Măgurele poate fi folosit pentru tratarea cancerului care omoară români pe capete.
Oprim furtul din sănătate și risipa de resurse financiare și desființăm baronii din sănătate URGENT!!!

Cu stimă pentru tot sistemul medical din România vă salută Radu Preda Senator PMP de Dolj.”

Comandat de PMP DOLJ   CMF  11200012

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.