Senatorul PMP Radu Preda: Manipularea, minciuna si dezinformarea nu au ce cauta in politica

0
1031

„În zilele noastre, manipularea, minciuna și dezinformarea sunt cele mai accesibile metode prin care poți denigra o persoană care a devenit „ușor inconfortabilă”. Pentru a clarifica toată această „telenovelă” în care sunt personaj principal, vreau să vă expun, pe scurt, ce am trăit eu în ultima perioadă.
De ani de zile, foarte mulți la număr, am muncit cot la cot cu cei pe care-i consideram că fac parte în mod real din familia mea. M-am zbătut, am cercetat, am luat la pas de foarte multe ori străzile Craiovei și nu numai, pentru a descoperi problemele comunității. Cuvântul dat cetățenior am încercat să-l împlinesc de fiecare dată și mi-am pus nădejdea că toată munca mea de ani de zile va avea o continuitate. Nici prin cap nu mi-ar fi trecut că o să fiu dat afară pe ușa din spate de cei care mi-au fost aproape atât de mult timp și in care, în naivitatea mea, aveam atât de multă încredere. Primul gând care mi-a venit în minte atunci când am aflat ce au decis „cei ce aveau puterea”, a fost că în toți acești ani nu am fost decât un cal de bătaie… altfel, eu nu pot să-mi explic de unde această bruscă „descotorosire” de un om care a muncit și care a avut un parcurs politic decent. Nu am fost omul scandalului, m-am ținut departe de toate mizeriile pe care le-am întâlnit, mi-am văzut de treabă și asta se poate vedea în activitatea mea de până acum.

Stau și mă întreb, iar, unde am greșit?!
Dar așa cum spuneam mai sus, primul gând pe care l-am avut a fost și cel în care am găsit răspunsul la întrebarea care se tot repetă : …nu am fost decât un cal de bătaie !
Eu cred că suntem făcuți să construim împreună, cred în comunicare, cred în sinceritate și cel mai mult cred în muncă! A, era să uit… respectul, da! Cred și-n respectul reciproc. În momentul în care nu mai există respect, se duce orice urmă de demnitate umană. Nu suntem numai niște pioni, ci suntem responsabili pentru ceea ce lăsăm în urma noastră. Dacă ne iau copiii și nepoții la întrebări despre demnitate și onestitate, noi cum le răspundem dacă aceste atribute nu au făcut parte din „planul nostru de dezvoltare„ ?!
Haideți să fim sinceri și să nu mai răscolim nimic cu bățul că începe să…
Eu nu mă dezic de valorile cu care am crescut, nu mă dezic de oamenii alături de care am stat și nici nu uit relațiile pe care le-am avut pe parcursul anilor. Nu pot să merg pe stradă și să nu-l salut pe X sau pe Y numai pentru simplul fapt că nu mai avem același drum. Asta ar însemna ipocrizie și la așa ceva nu mă pretez. Dar, există un mare dar. Nu pot să stau pur și simplu cu mâinile în sân și să aștept să primesc milă din partea celor pentru care și eu la rândul meu m-am zbătut și mi-am tocat nervi și nopți.
Așadar, după cum știți, cariera mea politică continuă alături de PMP Dolj. Eu, Radu Preda, sunt același om. Poate că acum trebuie să muncesc mult mai mult, poate că acum v-a trebui să sacrific de zeci de ori mai mult pentru a reuși, dar sper ca rezultatul să fie pe măsura muncii depuse. Eu sunt același… puteți să mă numiți traseist, e ok, mi-o asum! Dar în momentul în care ți se întoarce spatele și ți se închide ușa, te cam simți în plus… așa că a trebuit cumva să aibă o continuitate toată această zbatere a mea, iar cei care mă cunosc știu că nu sunt numai vorbe aruncate, ci chiar mă implic și dau mereu 100% atunci când am ceva de făcut.
Nu cred în jumătați de măsură și nu cred că lucrurile bune se fac peste noapte. Îmi asum ceea ce sunt acum și vreau ca proiectele mele să fie duse mai departe, pentru că ele au fost concentrate mereu pe același subiect: OAMENII.
Vă rog să fiți alături de mine și să-mi dați o șansă alături de această echipă mică, dar care se încăpățânează să facă performanță, PMP Dolj.
Vă mulțumesc!”, a declarat senatorul PMP de Dolj, Radu Preda.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.