Radu Preda, senator PMP de Dolj: Ceea ce imi doresc eu este ca munca mea sa fie apreciata!

0
1265

” Statornicia mea eu spun ca este de netagaduit. Din punctul meu de vedere eu cred ca activitatea mea politica vorbeste de la sine. Eu de cand am venit in familia  PSD Dolj, am fost activ tot timpul. Am pus suflet si mi-am dat tot timpul interesul sa avem rezultate bune.  Am fost alaturi la greu. Nu au fost momente bune intodeauna dar am muncit dand plus valoare echipei.

Durerea cea mai mare este ca am primit sutul in fund fara nici un fel de explicatie. Explicatiile publice au venit mai tarziu. In momentul in care le-am ascultat , mi-am dat seama ca decizia mea a fost cea corecta.

S-a spus ca evaluarea mea politica s-a facut in urma rezultatului de la alegerile locale la nivel de municipiu si ca rezultatele nu au fost acolo unde se asteptau candidatii.

Rolul meu a fost minimal. Am primit o sarcina pe un coltisor din oras. Dezideratul nostru a fost sa castigam si am castigat Primaria Craiova. La consiliul local am pierdut majoritatea la 15 voturi. Cel care a coordonat campania  trebuia sa raspunda pentru rezultate.

Eu am fost comunicator la nivel national pe timpul camaniei electorale , iesind la televiziunile nationale minim de doua ori pe saptamana. Am avut aparitii in toata media locala in campania electorala si am muncit in Craiova , acolo unde mi s-a spus. Eu nu am vazut rezultatul din alegeri ca pe un esec, sincer.

Eu am venit la Partidul Miscarea Populara, alaturi de Anisoara Stanculescu si de toti ceilalti colegi de la PMP, pe care i pretuiesc si ii respect in egala masura , pentru a ne bate sa obtinem  mandate de deputat si de senator la Dolj. Le multumesc ca m-au primit cu bratele deschise si veti vedea ca nu voi dezamagi. Stiu ca nu v-a fi deloc usor, dar ne vom juca sansa noastra.

Performanta politica se numara in voturi.

De ce am ales PMP?

In momentul in care familia mea m-a scos afara in strada, si nu m-a scos oricum, ci dezbracat si neanuntat, eu ce trebuia sa fac?

Le multumesc celor care mi-au intins o mana de ajutor, m-au  pus la masa si mi-au dat o haina sa o imbrac.

Eu nu am o competitie politica cu fostii mei colegi de la PSD!

Nu-mi doresc nimic din ce au ei sau sa le fur eu munca lor!

Ceea ce imi doresc eu este ca munca mea sa fie apreciata!

Eu astept sa vad cum ne  vor judeca oamenii la vot. Nu suntem blatisti, nu avem nici o intelegere cu partidele mari, ci ne cautam drumul  politic  alaturi de o echipa mica , dar inimoasa, care ,in acest moment cere o sansa, echipa de la Dolj a PMP!”, a declarat astazi senatorul PMP de Dolj, Radu Preda in direct la Radio Horion.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.