CAO: S-a semnat primul contract de lucrări pentru Craiova

0
441

Compania de Apă Oltenia S.A. a semnat, astăzi, 29.09.2020, contractul de execuție lucrări cu numărul opt în cadrul ”Proiectului regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată în județul Dolj, în perioada 2014-2020”. Este vorba despre CL 15 – Proiectare şi execuţie branşamente în Municipiul Craiova, primul dintre contractele care vizează Craiova.
Licitația a fost câștigată de FLUID GROUP HAGEN din Satu Mare, la o valoare de 25.124.500 RON (fără TVA). Lucrările aferente contractului „DJ-CL-15 Proiectare şi execuţie branşamente în Municipiul Craiova”, cuprind achiziția și montarea a 1004 cămine de apometru complet echipate, achiziția și montarea unui număr de 22.442 apometre, incluzând și înlocuirea celor existente, unde este cazul, precum și achiziția și montarea instalației automate de verificat contoare DN 15 – DN 50 mm.
Contractul prevede elaborarea Proiectului Tehnic, elaborarea documentației necesare obținerii autorizațiilor și avizelor necesare execuției; lucrări de construcție; furnizare și montaj echipamente; testare și punere în funcțiune a acestora, precum și remedierea eventualelor defecțiuni apărute în perioada de garanție.
Durata de proiectare a și execuție a lucrărilor și de punere în funcțiune a instalațiilor este de 30 de luni, iar Perioada de Garanție este de 36 de luni.
*
Investițiile cuprinse în „Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată în județul Dolj, în perioada 2014-2020”, în valoare de peste 445 milioane de euro, reprezintă un efort de a asigura un grad apropiat de 100% de acoperire cu servicii centralizate de apă și apă uzată în zona de operare a Companiei de Apă Oltenia. În municipiul Craiova sunt prevăzute lucrări cu o valoare totală de peste 100 milioane de euro atât în sectorul de apă potabilă, cât și în cel de canalizare.

Conducerea
Companiei de Apă Oltenia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.