Comuna din Dolj care așteaptă de 20 de ani o administrație capabilă și eficientă. Cine este omul care garantează că va schimba fața localității

0
611

Incompetența autorităților a sfidat ani la rândul aproape 2000 de localnici din comuna Coțofenii din Față. Cu toții au sperat că vor trăi în condiții decente, mai ales că așezarea lor se află la mai puțin de 20 de kilometri de Craiova și are deschidere directă la Drumul Național 6. Deși nu este o comună izolată, străzile de aici se transformă în adevărate mlaștini pe perioada anotimpului ploios. Totul pentru că drumurile nu sunt amenajate decât într-un procent redus. Mai mult, nici rețelele de utilități nu au fost puse la punct, iar alte investiții s-au făcut în bătaie de joc, fără nicio eficiență.
Toate aceste neajunsuri vor dispărea odată cu schimbarea acestei administrației defectuoase. Omul care își asumă dificila misiune de a schimba imaginea comunei este tânarul Daniel Claudiu Ceocea.
„În acest moment sunt viceprimarul localității și am ajuns sa cunosc extrem de bine problemele oamenilor. Am făcut un plan de investiții împreună cu echipa mea și am decis că trebuie să acționez. Sunt proiecte care trebuie să facă din localitatea noastră una modernă, la nivel european. De la drumuri și până la locurile de joacă, toate vor fi amenajate conform celor mai ridicate standarde de calitate”, susține candidatul la postul de edil-șef.
Proiectele desfășurate până acum au fost ori prost realizate, ori investiții inutile. Așa se face că lucrările la rețeaua de canalizare au distrus mare parte din drumurile asfaltate. Mai mult decât atât, toamna trecută,unele străzi au devenit impracticabile.
„Doar 40 la sută dintre străzile comunale sunt amenajate, așa că trebuie să aducem investiții și pentru realizarea asfaltării în restul comunei. De exemplu, în satul Beharca, niciun centimetru de drum nu are asfalt. Este important să amenajăm șanțurile și rigolele pentru a asigura preluarea apelor de ploaie și evitarea producerii unor inundații în curțile oamenilor. În privința rețelelor de utilități, vom extinde lucrările de canalizare în întreaga comună și vom asigura și iluminatul public al tuturor arterelor din cele două sate”, dă asigurări Daniel Claudiu Ceocea.
Revoltător este faptul că, deși au fost făcute unele investiții, ele nu sunt utile comunității din cauza unui management defectuos.
„În satul Coțofenii din Față a fost montat un sistem de monitorizare video, dar cetățenii nu au acces la aceste filmări, chiar dacă au nevoie pentru a soluționa diferite neînțelegeri. Această situație va trebui să se schimbe. În plus, vom extinde sistemul de monitorizare video și în satul Beharca, pentru a ridica gradul de siguranță în rândul localnicilor. O altă măsură ca va trebui să fie luată urgent, este aceea de punere în funcțiune a microbuzului școlar. În timp ce acest mijloc de transport zace în curtea primăriei, fără ITP și asigurare RCA, părinții sunt nevoiți să își transporte copiii cu propria mașină, de la Beharca la școala din Coțofeni. Nu voi mai permite astfel de abuzuri”, susține viceprimarul Daniel Ceocea.
Nepăsarea față de nevoile oamenilor au dus la crearea unor situații absurde, dar acest lucru poate să se schimbe la vot. Pe 27 septembrie, Daniel Claudiu Ceocea așteaptă votul de încredere al celor care îndrăznesc să creadă în schimbare și într-o viață mai bună. Tânărul candidează pentru funcția de primar din partea Partidului Social Democrat.

Comandat de PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT – Organizatia Judeteana DOLJ, Executat de Ziarul de Sud S.R.L.,  CUI Mandatar financiar coordonator 21200019.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.