Candidatul PSD pentru comuna Desa Aurelian Relu Anghelof: ”Oamenii au nevoie de o schimbare”

0
507

Oamenii au nevoie de schimbare, de o echipă care să lucreze pentru interesul și nevoile lor. Aurelian Relu Anghelof este propunerea PSD pentru primăria Desa.
Căsătorit, tatăl unei fete de 18 ani, Anghelof este șef la APIA în Calafat. Prin natura serviciului a fost permanent în legătură cu oamenii, le cunoaște problemele.
Aurelian Relu Anghelof este un candidat serios și cu șanse mari de a câștiga funcția de primar a comunei Desa la alegerile locale din 27 septembrie. Candidatul PSD se află pe un trend pozitiv în ultimele luni lucru dovedit și la alegerile parlamentare care au fost câștigate la Desa de către PSD.
Am hotărât să mă angrenez în această cursă deoarece oamenii din localitate au nevoie de mult mai mult, au nevoie de o schimbare, au nevoie de un om care să le fie alături. Locuiesc într-o comună cu oameni harnici, Desa este recunoscută ca fiind una dintre cele mai importante bazine legumicole, cu foarte multe solarii. Vreau să venim în sprijinul lor prin construirea unei fabrici de conserve. Mulți dintre locuitori beneficiază de programul Tomata, astfel producția de roșii din localitate este foarte mare. Pe piață ajung cantități uriașe de tomate, se creează surplus, iar prețul cu care sunt vândute este foarte mic. Această fabrică poate fi creată pe fonduri europene, vine astfel în sprijinul producătorilor agricoli preluând surplusul de marfă pentru conserve. Existența acestei fabrici va duce la dezvoltarea zonei, crearea de noi locuri de muncă”, a spus Aurelian Relu Anghelof.
Un alt proiect pe care candidatul PSD dorește să îl implementeze este crearea unei societăți în cadrul primăriei, pentru efectuarea diverselor lucrări în comună și astfel scoaterea din circuit a altor firme contractante (betonarea aleilor, realizarea de pavaje). Costurile vor fi reduse substanțial, iar în localitate vor fi create noi locuri de muncă.
O altă necesitate a zonei este modernizarea pieței din localitate. În acest moment, comercianții stau cu marfa în soare.
Dacă alte comune se confruntă cu îmbătrânirea populației, în comuna Desa sunt foarte mulți tineri, foarte multe familii cu copii.
”Îmi place să fiu în legătură directă cu oamenii, să fiu conectat permanent la nevoile lor. Tinerii trebuie motivați să rămână, iar administrația locală trebuie să le ofere condiții moderne, un nivel de trai de mediul urban, cu posibilități de relaxare, de petrecere a timpului liber. În prezent avem 40, 50 mp de parc, motiv pentru care vreau să prindem în programe dezvoltarea parcului, amenajarea lui cu echipamente de joacă pentru copii. Și unitățile de învățământ trebuie amenajate, modernizate și dotate corespunzător. Pentru a veni în sprijinul comunității, pentru ca micuții să nu se mai deplaseze spre școala din centru, consider că trebuie să redeschidem o școală care în ultimii ani a fost închisă”,
a completat candidatul PSD Dolj.


Și în domeniul sănătății, Anghelof are proiecte pe care dorește să le implementeze. Astfel, intenționează să construiască în comună un centru de permanență dotat corespunzător, cu personal specializat. Pentru acest centru a luat în calcul și achiziționarea unei mașini de salvare. Timpul de intervenție pentru cazurile de urgență s-ar micșora, ducând astfel la salvare de vieți.
Anghelof pornește la drum cu o echipă tânără, o echipă dinamică, formată din persoane competente în care să aibă încredere și alături de care, umăr la umăr, știe că va dezvolta comuna Desa.
”Voi fi un primar dinamic, oamenii mă cunosc, știu ce pot, sunt un bun gospodar, știu ce vreau și ce pot să fac, nu le voi înșela niciodată așteptările. Sunt multe de pus la punct în comună, canalizarea care nu a fost finalizată, drumurile nu s-au asfaltat. Chiar vreau să întreb cum în alte comune s-a putut, iar la noi nu. Este nevoie de multă muncă. Canalizarea este o necesitate, nu un lux”, a mai spus candidatul PSD.

Comandat de PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT – Organizatia Judeteana DOLJ, Executat de Ziarul de Sud S.R.L.,  CUI Mandatar financiar coordonator 21200019.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.