Aurel Gheorghiță continuă dezvoltarea comunei Podari

0
411

 

Comuna Podari trece printr-un schimb de generații, astfel că Aurel Gheorghiță, candidatul PSD pentru fotoliul de primar, vine să continue proiectele gândite de tatăl său, care a reușit să modernizeze localitatea prin proiecte cu viziune, dedicate 100% cetățenilor. Aurel Gheorghiță vrea să ducă mai departe acest vis de a face din Podari o comună europeană, cu proiecte și dotări în consecință.
Din funcția sa de administrator public, pe care o ocupă de circa un an, Aurel Gheorghiță a văzut cât de mult contează implicarea oamenilor în viața comunei, care l-au ajutat să-și dea seama atât de lucrurile bune din localitate, cât și de cele mai puțin bune.
„Vreau să le mulțumesc oamenilor din Podari că, în urma discuțiilor purtate cu dumnealor, m-au sprijinit și m-au ajutat să găsesc atât prioritățile, cât și amenințările și oportunitățile din comună. Proiectele pe care le-am întreprins până acum și cele pe care le propun pe viitor sunt făcute pentru a îmbunătăți viața locuitorilor, iar numai prin voința lor ele vor putea fi realizate. Scopul meu, ca primar al comunei Podari, este de a demara și finaliza proiectele prin care vom reuși să modernizăm comuna din care facem parte cu mândrie”, a explicat candidatul PSD pentru Primăria Podari.
Proiectele desfășurate până acum în Podari sunt sesizabile și deloc de neglijat. Vorbim, printre altele, despre modernizarea iluminatului stradal, extinderea rețelei de gaze, aducțiunea de apă potabilă Gioroc – Balta-Verde, Braniște și Podari, dar și despre amenajarea terenului de sport sintetic, reabilitări ale locurilor de joacă, ale capelelor și bisericilor, a cabinetului medical din Braniște ori despre asfaltări de străzi. Toate acestea vor continua cu alte proiecte mai ambițioase, anunțate de viitorul primar Gheorghiță.

E-learning și planificarea carierei pentru elevi

Acestea se referă la încurajarea antreprenorilor și a activităților meșteșugărești, la scheme de ajutoare pentru demararea de afaceri, la înființarea unei piețe pentru producători, dar și la încurajarea dezvoltării plantațiilor de pomi, pomi fructiferi și arbuști. Aurel Gheorghiță urmează să continue investițiile medicale, dar și infrastructura de utilități, de la gaze până la apă, infrastructura rutieră, urmând să facă, totodată, investiții în surse de energie regenerabilă.
Pentru că Podari dorește să fie o comună modernă, este de la sine înțeleasă dotarea grădinițelor și școlilor, implementarea sistemelor de e-learning, sprijinirea elevilor pentru planificarea carierei, dar și prevenirea abandonului școlar. Totodată, printre proiectele propuse pentru mandatul care vine se regăsește modernizarea infrastructurii logistice, urmând ca taxele locale să fie achitate on-line, comuna să fie supravegheată video pentru creșterea siguranței, iar echipamentele pentru situații de urgență să fie moderne și gata mereu de intervenție.
„Dezvoltarea economică a comunei Podari este fezabilă, iar printr-o bună corelare a resurselor existente, împreună cu gestionara corectă a acestora de către factorii de decizie locali, poate avea succes. Îmi propun accelerarea dezvoltării comunei la nivel economic, prin aplicarea unui sistem de proiecte integrate ce se axează pe toate domeniile cheie necesare îmbunătățirii vieții rurale a comunei Podari”, a încheiat candidatul PSD la Primăria Podari, Aurel Gheorghiță.

Comandat de PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT – Organizatia Judeteana DOLJ, Executat de Ziarul de Sud S.R.L.,  CUI Mandatar financiar coordonator 21200019.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.