Ion Moraru vrea să continue proiectele de dezvoltare ale comunei la Botoșești Paia

0
361

 

Ion Moraru vine să continue vechile proiecte ale comunei Botoșești Paia. A depus mari eforturi și a și așteptat foarte mult însă, într-un final, a câștigat. Speră să o facă și acum, când candidează pentru un nou mandat în fruntea Primăria Botoșești Paia.
„Continui o muncă grea, dar plăcută. Nu mi-am abandonat misiunea nici când părea totul năruit. Cetățenii acestei comune mă cunosc, știu că nu sunt omul care să lase lucrurile neterminate. Iar acum spun eu că am multe lucruri de terminat. De aceea candidez. Vreau să finalizez ceea ce am început și să fac ceva pentru această zonă. Botoșești Paia a început cu adevărat să se dezvolte și nu am de gând să întrerup acest proces”, a declarat Ion Moraru.

Realizările se văd cu ochiul liber

O piață comunală, podurile de la Toboiu și Botoșești, o grădiniță nouă, dar și o capelă; acestea sunt obiectivele cu care vine în fața alegătorilor pentru un nou mandat. Încearcă să construiască ceva practic, care să fie de folos întregii comunități.
Nu promite ceea ce nu poate să facă, dar ceea ce promite, realizează. Încearcă să facă din cuvânt o garanție, iar din numele lui o certitudine: certitudinea că după alți patru ani, comuna Botoșești Paia va fi schimbată, cu o infrastructură nouă și multe oportunități, atât pentru tineri, cât și pentru adulți.

Ion Moraru, om al cărții

Pentru cine nu știe, în urmă cu mai mulți ani, Ion Moraru, primar al comunei Botoșești Paia, a salvat o bibliotecă cu 10.000 de cărți. Impunătoarea bibliotecă se află adăpostită chiar la parterul primăriei și este accesibilă tuturor. Dovadă stau sutele de fișe cu cărți împrumutate. Copiii și tinerii au primit astfel șansa de a învăța și de a citi opere celebre la care nu ar fi avut acces fără ajutorul primit de la Ion Moraru, cel care a avut grijă de această bibliotecă.
Ambiția candidatului PSD la Primăria Botoșești Paia nu se oprește aici.
„Vreau să merg mai departe și încă mai am idei pe care nu le abandonez. Vreau să asfaltez aleea dispensarului cu toată strada, să continui alimentarea cu apă în toată comuna și să construiesc două poduri”, a mai declarat Ion Moraru, candidatul PSD la Primăria Botoșești Paia.

Comandat de PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT – Organizatia Judeteana DOLJ, Executat de Ziarul de Sud S.R.L.,  CUI Mandatar financiar coordonator 21200019.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.