Comuna Daneți merge pe mâna lui Marius Cristian Antonie

0
344

 

Comuna Daneți este una dintre cele mai dezvoltate din județul Dolj. Cu o populație de 5.700 de locuitori, localitatea îl găsește, la alegerile locale, pe Marius Cristian Antonie în postura de candidat din partea PSD. Acesta a ales să le ceară iarăși votul de susținere alegătorilor.
„Vreau să continui proiectele începute. Nu i-am dezamăgit pe cetățeni și nici nu o să îi dezamăgesc. Le-am demonstrat că ne-am respectat promisiunile și ne dorim ca împreună cu cetățenii să facem din comuna noastră una europeană. Printre proiecte am în plan atragerea de gaze naturale în comună, finalizarea canalizării, extinderea rețelei de apă și asfaltarea străzilor comunale”, a explicat candidatul PSD.
Mandatul 2016 -2020 a însemnat o muncă asiduă pentru Marius Cristian Antonie, sub a cărui semnătură s-au realizat nenumărate investiții, unele începute, altele finalizate, printre care se numără modernizarea de drumuri agricole în extravilanul comunei, alimentarea cu apă în satul Daneți, înființarea sistemului de alimentare cu apă și canalizare în satele Brabeți, Braniște și Locusteni, modernizarea târgului comunal Daneți, modernizarea, dotarea și extinderea căminului cultural Daneți, modernizarea de străzi, dar și construirea unui teren de sport.
Mai mult decât atât, echipa PSD a reușit să amenajeze un loc de joacă pentru copii la grădinița Daneți, să modernizeze școlile din comună, să amenajeze trotuarele și să suțină financiar parohiile de pe raza comunei, pentru a putea împrejmui cimitirele și pentru a face reparații la biserici. Totodată, este în derulare programul de cadastrare sistematică și au fost finalizate lucrările pentru 2.000 de cărți funciare, lucrându-se, în prezent, la alte două contracte deja semnate, pentru cadastrarea a altor 4600 de parcele.

Proiecte noi pentru locuitorii din Daneți

„Ne propunem, pentru mandatul 2020-2024, să continuăm proiectele începute, dar și să implementăm noi proiecte pentru a continua linia de dezvoltare a comunei noastre. Ne dorim modernizarea drumurilor; se va continua asfaltarea străzilor din comună prin accesarea de fonduri europene și guvernamentale. De asemenea, ne dorim și un sistem de canalizare în comună. Un al proiect prioritar este înființarea rețelei de gaze naturale. Tot la extinderi putem să punctăm și rețeaua de alimentare cu apă. Ne dorim ca, prin acest proiect, rețeaua de alimentare cu apă să fie extinsă pe toate străzile din comună, iar branșamentele vor fi realizate gratuit pentru toate gospodăriile. Alte proiecte la care ne gândim sunt modernizarea și reabilitarea localului vechi al școlii profesionale Daneți, dar și al localului nou, împreună cu o nouă sală de sport. Vrem să modernizăm sistemul de iluminat public, să construirea unui baraj și să amenajăm un lac de agrement, dar și să înființăm un sistem de monitorizare video în comuna Daneți”, a mai declarat candidatul PSD la comuna Daneți, Cristian Marius Antonie.

Comandat de PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT – Organizatia Judeteana DOLJ, Executat de Ziarul de Sud S.R.L.,  CUI Mandatar financiar coordonator 21200019.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.