Cristinel Banu, cea mai bună alegere pentru primăria Teasc!

0
360

La aproximativ 20 de kilometri de Craiova, comuna Teasc, parte din Zona Metropolitană, poate face pași importanți în următorii patru ani spre dezvoltare. Cristinel Banu, candidatul PSD Dolj pentru funcția de primar al localității Teasc are proiecte importante de implementat în comună, dar și un portofoliu bogat cu realizări din timpul în care a fost edilul acestei comune.
Comuna Teasc este străbătută de DN 55 care face legătura între Craiova şi portul de la Bechet. Agricultura este principala ocupație a locuitorilor.
Născut la Secui, comuna Teasc, Cristinel Banu este absolvent al Facultății de Drept. Experiența celor două mandate de primar și unul de viceprimar îl îndreptățeste să creadă că poate fi cea mai bună alegere împreună cu PSD, pentru comuna Teasc.
”Fapte, nu vorbe! Este principiul după care mă ghidez. Eu vin în fața oamenilor cu realizări concrete și proiecte sustenabile de viitor. Sloganul meu este unul simplu: o singură grijă, oamenii! Ei sunt tot ceea ce contează, merită orice efort, orice sacrificiu!
Am deja realizări importante în comuna Teasc, proiecte cu care mă pot lăuda, care au fost deja implementate pe timpul mandatului meu: înființarea Serviciului Public Comunitar Local de Evidență a Persoanelor; proiectele privind canalizarea și stația de epurare din comună realizate în proporție de 80%; alimentarea cu apă potabilă pentru satul Secui; reabilitarea cabinetelor medicale din Teasc și Secui; reabilitatea școlilor și grădinițelor din Teasc și Secui; reabilitarea și modernizarea căminului cultural din Secui; construcția căminului cultural din Teasc; construcția bazei sportive din Secui”,a spus candidatul PSD.

Revenirea la conducerea primăriei a lui Cristinel Banu va aduce schimbări majore pentru comunitate.
”Pe lista priorităților am foarte multe proiecte pe care doresc să le realizez în comună. Introducerea rețelei de gaz în comună prin racordarea la magistrala de gaze Craiova-Calafat, introducerea canalizării în satul Teasc care din păcate nu a fost continuată. Sufăr când văd că apa nu poate fi potabilă deși soluții există. Sunt o persoană de echipă, mi-a plăcut să lucrez cu tineri și pentru tineri, am înființat echipa de fotbal și le-am oferit suport”, a completat Banu.
Oferta electorală pentru 2020-2024 a candidatului PSD este foarte bine stabilită: finalizare canalizare și stație de epurare Teasc; modernizare străzi comuna Teasc, sat Secui; extinderea celor două cimitire Secui și Teasc; canalizare ape pluviale și modernizare trotuare; acordarea de subvenții pentru populație; subvenționarea transportului elevilor și studenților.

Pentru sprijinirea elevilor din comună, și-a propus înființarea unui after school în care copiii să își facă lecțiile supravegheați de către dascăli. De asemenea, candidatul PSD dorește stimularea financiară a elevilor cu rezultate deosebite la școală, dar și sprijinirea copiilor proveniți din familii defavorizate din localitate pentru prevenirea abandonului școlar. Acestea sunt doar câteva din prioritățile stabilite de Cristinel Banu.
Născut într-o familie modestă de țărani, Cristinel Banu este căsătorit, are trei copii și patru nepoți.
El este candidatul PSD pentru primăria comunei Teasc!

Comandat de PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT – Organizatia Judeteana DOLJ, Executat de Ziarul de Sud S.R.L.,  CUI Mandatar financiar coordonator 21200019.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.