Candidatul PSD la Primăria Talpas, Gabriel Dănciulescu: Prioritățile mele rămân înființarea rețelei cu alimentare de gaze naturale și un sistem de canalizare

0
358

 

Gabriel Dănciulescu este candidatul PSD la Primăria comunei Talpaș. Acesta a dovedit din timpul mandatului trecut că este omul faptelor, reușind să implementeze proiecte esențiale pentru dezvoltarea comunei. Pentru noul mandat, Gabriel Dănciulescu își dorește să continue proiectele începute, dar vine și cu altele noi pentru ca locuitorii comunei Talpas să aibă condiții decente de viață.

Totuși în mandatul 2016-2020, realizările primarului Gabriel Dănciulescu nu au fost puține. Enumerăm câteva dintre acestea: alimentarea cu apă în toată comuna în lungime de 16,5 km, asfaltare drumuri comunale în lungime de 7,5 km, reabilitare şi modernizare Școala gimnazială Tălpaş și Școala primară Mofleşti, precum și dotarea cu un buldoexcavator a SVSU Tălpaş.


“Candidatura mea la Primăria Talpas vine ca o continuitate în baza experienței acumulate în administrația locală, dar și cu dorința de a face tot ce este necesar pentru un trai mai bun pentru cetățenii din comună. Vreau ca oamenii din Talpas să fie prosperi și cu siguranța zilei de mâine. Pentru acest lucru este nevoie în primul rând de apă și gaze naturale. În viitorul apropiat voi continua cu branșarea tuturor gospodăriilor din comună la sistemul de alimentare cu apă și alimentarea cu gaze a localității cu mențiunea că prin Talpas nu trece conducta Transgaz și este necesară colaborarea cu comuna Dănciulești pe teritoriul căreia trece această conductă”, a spus candidatul PSD la Primăria Talpas, Gabriel Dănciulescu.


Pe lista de investiții în următorul mandat se mai află și modernizarea iluminatului public stradal în comună, înființarea sistemului de canalizare și stație de epurare a apei uzate, precum și reabilitarea căminului cultural și continuarea efectuării cadastrului sistematic.
“Vreau să le mulțumesc cetățenilor pentru susținerea și încrederea ce mi-au acordat-o, pentru contribuția fiecăruia la dezvoltarea comunității noastre, mulțumesc angajaților primăriei și consilierilor locali pentru efortul depus. Am avut multe reușite, dar prioritățile mele rămân înființarea rețelei de alimentare cu gaze naturale și un sistem de canalizare. Acesta este motivul pentru care vă cer sprijinul pentru un alt mandat în funcția de primar al comunei Talpas”, a afirmat în încheiere candidatul PSD la Primăria Talpas, Gabriel Dănciulescu. .

Comandat de PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT – Organizatia Judeteana DOLJ, Executat de Ziarul de Sud S.R.L.,  CUI Mandatar financiar coordonator 21200019

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.