Bogdan Constantin Matei: grupul parlamentar PSD a depus o serie de amendamente pentru modificarea și completarea legii în ceea ce privește procesul electoral

0
745

„Alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020 trebuie sa aiba loc in conditii de legalitate si corectitudine, cu respectarea cadrului constitutional si al principiilor internationale. Acest obiectiv poate fi indeplinit in acest context pandemic numai daca se iau cu celeritate masuri organizatorice care sa asigure buna functionare a administratiei electorale, cresterea accesului la vot al cetatenilor din tara si strainatate .

in acest sens , grupul parlamentar PSD a depus o serie de amendamente pentru modificarea si completarea legii in ceea ce priveste procesul electoral.

Vreau sa le multumesc colegilor din Comisia Juridica pentru implicare si eforturile depuse pentru formularea amendamentelor , cat si pentru votul din comisie. Grupul parlamentar al PSD v-a vota pentru sustinerea acestor amendamente si modificarea legii.” a declarat de la tribuna Senatului Romaniei, viceliderul de grup senatorial al PSD, senatorul PSD de Valcea, Bogdan Constantin Matei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.