Virgil Vlădan, cu siguranță, primarul potrivit pentru Poiana Mare!

0
282

Unul dintre cele mai importante bazine legumicole ale ţării, comuna Poiana Mare, a cunoscut în ultimii ani o dezvoltare vizibilă. Tot mai mulți fermieri și-au dezvoltat asociații cu ajutorul fondurilor europene. Administrația locală a venit în ajutorul cetățenilor și promite ca și în următorii patru ani, prin intermediul candidatului PSD la primărie, Virgil Vlădan, dezvoltarea și modernizarea comunei va continua. Nu sunt doar vorbe, ci proiecte concrete pe care Vlădan le va duce mai departe sau pentru care va obține finanțare de la Consiliul Județean Dolj sau finanțare prin fonduri europene sau alte fonduri guvernamentale.
Comuna Poiana Mare pornește în această toamnă într-o nouă etapă de dezvoltare. Virgil Vlădan, candidatul PSD la funcția de primar pentru mandatul 2020-2024 alături de actualul primar Nicu Vintilă, promit să valorifice potențialul agricol al zonei, producătorii agricoli autohtoni găsind în administrația locală toată susținerea necesară.
Ultimii patru ani au fost importanți pentru locuitorii de toate vârstele. Cu fonduri europene a fost construit un mini teren de sport în comună. Tot cu bani de la UE a fost achiziționat un tractor performant. Bugetul propriu al primăriei a făcut investiții deosebite: reabilitarea și modernizarea dispensarului din satul Tunarii Vechi, construcție nouă mini bază sportivă la Școala Generală nr.1, construcție bază sportivă nouă – Parc Central. Peste 11.000 de metri de străzi asfaltate.
Un proiect la fel de important a fost și asfaltarea străzilor din comună (Toamnei, Castanilor, Veteranilor, scurta, Morii Negrilă, Balta Mare, A.I. Cuza, asfaltare și modernizare strada Mihail Kogălniceanu. Și străzile comunale au fost pietruite.
”Centrul Civic din Poiana Mare a fost finalizat. Avem alei pietonale, parcări, zonă de relaxare amenajată cu bănci, coșuri de gunoi, stâlpi de iluminat. La fel și parcul central care a fost reamenajat. Investim în tineri, investim în educația de calitate. Copiii trebuie să învețe în condiții decente. Căminul Cultural din satul Tunarii Vechi a fost modernizat, iar școlile din comună au fost reabilitate și dotate corespunzător. Compania de apă Oltenia a demarat extinderea rețelei de alimentare cu apă în Poiana Mare pe o lungime de 15.611 metri; extinderea rețelei de alimentare cu apă în satul Tunarii Vechi; extinderea rețelei de alimentare cu apă în satul Tunarii Noi, pe o lungime de 7.328 metri. Se mai face extinderea rețelei de canalizare în Poiana Mare pe o lungime de 14.447 metri, incluzând 860 de racorduri, 310 cămine de vizitare și construirea a 4 stații de pompare apă uzată noi cu conductele de refulare aferente”, a spus candidatul PSD la primăria Poiana Mare.
Investiții importante aflate în curs de realizare prin FDI sau alte programe guvernamentale sunt și cele pentru modernizarea de drumuri de interes local în comună, a căror valoare se ridică la 34.999.000 lei.
”Sănătatea oamenilor este prioritatea numărul 1 pe care o am. Lucrez în acest domeniu, sunt asistent generalist și știu cel mai bine cât de important este să sprijini cetățenii. Locuitorii din comuna Poiana Mare trebuie să fie tratați și investigați în unități medicale moderne, echipate corespunzător. În acest moment, se află în curs de finalizare amenajarea unui Centru de permanență în incinta dispensarului rural care să ofere non-stop asistență medicală cetățenilor. Oamenii au nevoie, de asemenea, de locuri de muncă, motiv pentru care printr-un parteneriat public-privat vom demara proiecte pentru crearea locurilor de muncă. Este important să determinăm tinerii să rămână acasă”,
a completat Virgil Vlădan.
În următorii patru, echipa PSD din Poiana Mare va continua modernizarea drumurilor de interes local în comună Poiana Mare, dar și din satele Tunarii Vechi și Tunarii Noi. Și trotuarele de pe strada principală vor fi refăcute.
Târgul de săptămână din Poiana Mare, unul dintre cele mai mari din județ, va fi modernizat cu hale conform standardelor europene. Și clădirea în care se află primăria va intra într-un amplu proces de reabilitare și modernizare. Locuitorii vor avea acces la rețeaua wi-fi gratuită în comună.
”Am 41 de ani, născut și crescut în Poiana Mare. Cunosc foarte bine fiecare loc al comunei, fiecare problemă, iar oamenii trebuie să aibă încredere în mine pentru că nu îi voi dezamăgi. Poiana Mare este și casa mea, iar locuitorii acestei comune sunt parte din familia mea”, a completat candidatul PSD la Primăria comunei Poiana Mare.

Comandat de PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT – Organizatia Judeteana DOLJ, Executat de Ziarul de Sud S.R.L.,  CUI Mandatar financiar coordonator 21200019.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.