Senatorul PSD Bogdan Constantin Matei: Personalul din toate subordonatele MTS va beneficia de majorare salariala.

0
1140

Proiectului de Lege inițiat de către mine pentru modificarea și completarea Legii-cadru nr.153/2017 privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice merge la promulgare! Personalul din toate subordonatele MTS va beneficia de majorare salariala. Camera Deputaților a dat astăzi votul final cu 184 de voturi pentru.
Pentru a avea motivare în sistemul sportiv și nu numai, incluzând aici și componenta de tineret din România, trebuie să avem și o salarizare corespunzătoare muncii acestora. Pentru a obține rezultate sportive notabile la competițiile de mare anvergură precum Campionate Europene, Mondiale cât și la competiția supremă, Jocurile Olimpice. Este nevoie de stimulent financiar din partea statului pentru toate categoriile implicate și angajate în acest sistem. Aceată lege este favorabilă atât personalului din cadrul ministerului, subordonatelor acestuia cât și federațiilor sportive.
Mulțumesc pe această cale colegului meu, deputatului Silviu Vexler și Sindicatului Național Sport și Tineret pentru ajutorul acordat în realizarea acestei inițiate legislative.”, a declarat pentru Ziarul de Sud senatorul PSD de Valcea, Bogdan Constantin Matei .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.