Lia Olguta Vasilescu si-a depus astazi candidatura la functia de Primar al Craiovei

0
1636

Deputatul PSD de Dolj si presedintele PSD Craiova, doamna Lia Olguta Vasilescu si-a depus astazi candidatura la functia de Primar al Craiovei. I-au fost alaturi presedintele PSD Dolj, europarlamentarul Claudiu Manda, parlamentarii PSD de Dolj, primarul Mihail Genoiu, Cosmin Vasile- candidatul PSD la presedentia Consiliului Judetean Dolj, candidatii pentru functiile de consilieri locali si alti membrii de partid.

Lia Olguta Vasilescu: ” Astazi am depus peste 26000 de semnaturi pentru candidatura mea la primarie. De asemenea am depus lista de consilieri, dupa cum ati putut constata si dumneavoastra avem cea mai puternica echipa de consilieri!

In momentul in care mi-am lansat aceasta candidatura, am facut promisiunea ca voi ramane primar pentru urmatorii patru ani si am avut grija sa am o echipa redutabila langa mine. Proiectele mele deja le cunoasteti, ma cunoasteti ca si primar, stiti ce am reusit sa realizam in acest oras, urmeaza ca in perioada urmatoare sa construim un spital nou de 6 etaje pentru copii, de asemenea ne preocupam de tot ce inseamna estetica orasului si nu numai, pentru ca exista deja un proiect de canalizare si apa potabila si care a primit anul acesta finantare, insemnand ca in urmatorii doi ani toata Craiova va avea canalizare si deasemenea va putea sa bea apa plata de la robinet, de Izvarna. Sunt proiecte mari, unele finantate pe fonduri europene, altele pe fonduri de la bugetul local.

Multi nu credeau ca vom reusi sa construim un stadion de top la Craiova, ca vom reusi sa construim un spital nou la Craiova si ca orasul va avea cu totul si cu totul alta fata!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.