Senatorul Radu Preda: ” PSD apara legea pensiilor si majorarea cu 40% de la 1 septembrie 2020″

0
1682

„Stimați colegi parlamentari de la PNL nu fiți lași și cereți-i lui Orban să mărească pensiile cu 40% pentru toți pensionarii din România

PSD apără legea pensiilor și majorarea cu 40% de la 1 septembrie.
La nivel național PSD a inițiat o petiție semnată de peste 800.000 de pensionari din fiecare județ prin care cer imperativ Guvernului Orban să respecte și să aplice legea în vigoare.
Domnilor senatori de la PNL nu fiți lași și cereți-i lui Orban să mărească pensiile cu 40% pentru toți pensionarii din România.
Liberali din toată țara spuneți-le părinților și bunicilor voștri de ce nu v-ați dus la București să le cereți miniștrilor PNL, să nu îi abandoneze și ați fost de acord să le amputeze pensiile.
Nu fiți obedienți!
Apărați-vă comunitatea!
Nu pensionarii trebuie să suporte costul hoțiilor, tunurilor financiare, plăților clientelare care au sleit bugetul statului fără niciun beneficiu public, ori al evaziunii fiscale întreținute și încurajate de guvernul Orban, în toate aceste 10 luni de când a venit la Putere.
Orice modificare a legii în sensul diminuării majorării reprezintă o amputare a drepturilor deja câștigate de pensionari.
La rectificarea din aprilie când s-a reconfigurat bugetul, ca urmare a pandemiei, Guvernul prevăzuse banii pentru majorarea cu 40%.
Banii nu mai sunt pentru că PNL a devalizat bugetul. Raportul Curții de Conturi arată că banii de pensii au fost risipiți pe tunuri financiare date de clientela PNL sub paravanul pandemiei.

Orban umilește pensionarii în ultimul hal, îi desconsideră și îi tratează ca ultimii oameni, pe munca lor de-o viață!

Liberalii se joacă cu procentele de majorare a pensiilor de la 1 septembrie ca la ruletă!
Părinții și bunicii noștrii sunt o povară pentru PNL.
Domnilor liberali, plata pensiilor majorate este o obligație nu o pomană.
Dosarele cu semnăturile și numele celor 803.640 de semnatari, care respectă toate normele legale privind datele cu caracter personal vor fi depuse oficial la Guvern astăzi.”, a declarat senatorul PSD de Dolj, Radu Preda.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.