PSD Dolj si-a ales candidatii: Lia Olguta Vasilescu pentru Primaria Craiova si Cosmin Vasile pentru Consiliul Judetean

0
4711

Comitetul Executiv Judetean al PSD Dolj a definitivat lista candidatilor la alegerile locale atat pentru Craiova, cat si la nivel judetean.

Presedintele PSD Dolj, Claudiu  Manda  a prezentat in cadrul unei conferinte de presa candidatul pentru Primaria Municipiului Craiova,  doamna Lia Olguta Vasilescu si candidatul pentru functia de presedinte al Consiliului Judetean Dolj, Cosmin Vasile.

Lia Olguta Vasilescu:

Cu certitudine, vreau sa va spun acum ca, in momentul in care voi fi aleasa Primar al Municipiului Craiova, nu voi mai abandona Primaria, raman sa continuam proiectele pe care le avem. Vreau sa le multumesc cetatenilor care sunt in continuare alaturi de noi, ii vad, ii simt zilnic, cand imi transmit mesaje, cand ma vad cu ei in diferite cartiere.

Rugamintea mea pentru ei este aceea de a ne ajuta sa avem o majoritate de 50% plus unu  in Consiliul Local pentru a ne putea duce la indeplinire toate obiectivele pe care noi le-am propus.

Cu Siguranta, cunoasteti deja proiectele mele, multe sunt deja incepute in acest mandat, pentru ca am tinut legatura cu domnul primar Mihai Genoiu, Piata Veche va deveni Fan Zone, are deja studiul de fezabilitate finalizat, Dracula Park-ul, are studiul de fezabilitate finalizat, contractul de apa-canalizare, aductiunea Firului II Izvarna, este in procedura de licitatie finala, deci toate lucrurile acestea au mers si sunt convinsa ca vor merge si in continuare.”

 

Cosmin Vasile:

” Sunt onorat de propunerea colegilor mei, de votul lor de incredere.

Parte de apropiere a administratiei de cetatean deja o avem in lucru. Ne dorim ca fiecare locuitor, indiferent de localitatea in care se afla, indiferent ca se locuieste in cel mai indepartat sat de Craiova sau se afla in diaspora, sa poata sa aiba acces la orice document si la orice act administrativ pe care-l poate primi din tara.”

Cosmin Vasile are 16 ani de experienta  in Consiliul Judetean Dolj si este membru al PSD de 23 de ani. A pornit la drum de jos, parcurgand mai multe etape, iar in momentul de fata este Vicepresedinte al Consiliului Judetean Dolj ocupandu-se de partea tehnica, urbanism si investitii.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.