Senatorul PSD Radu Preda: Medicii de la ATI au ajuns la capătul puterilor, iar guvernul PNL isi dovedeste inca o data incompetenta

0
1611

 

„Secretarul de stat liberal de la Ministerul Sănătății, Horațiu Moldovan, care se ocupă de politicile publice din domeniul sanitar ca angajat la un spital privat a avut tupeul să îi certe pe medici pentru că se plâng de lipsa de echipamente și de neplata sporurilor COVID.
Un politruc care încasează bani publici și separat se hrănește lunar ca angajat al unei clinici private, le cere socoteală medicilor că își fac imagine pentru că spun adevărul, că sunt păcăliți de un Guvern liberal incompetent și iresponsabil.
Medicii au avut curajul să iasă în stradă și să arate problemele cu care se confruntă în fiecare zi, lipsă de echipamente de protecție, lipsă de aparatură și o lipsă acută de fonduri!

Cu câteva luni in urmă Orban se lăuda că o să dea sporuri cadrelor medicale care tratează pacienți COVID, dar ce să vezi, sunt medici care nu au fost plătiți, care au fost mințiți și lăsați de izbeliște.

Întrebarea ar fi cum își permite un politruc liberal să jignească medicii și să vorbească din birou despre situația din spitalele publice?

Cum poate spune că medicii au tot ce trebuie și au ieșit în stradă doar ca să facă un exercițiu de imagine?
Medici și tot personalul medical își riscă zilnic viața ca să salveze cât mai mulți pacienți, iar guvernanții PNL aruncă cu noroi și îi defăimează când au ocazia!

Clar, ar trebui să vă fie rușine domnule Moldovan pentru modul în care vă comportați cu personalul medical care e în prima line în lupta cu COVID!

Ajunge cu nesimțirea politrucilor liberali care se îmbuibă din banii românilor! Demisia!” spune senatorul PSD de Dolj, Radu Preda.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.