Șeful Serviciului Cadastru de la Primăria Severin și juristul Prefecturii Mehedinti au fost săltați de procurorii DNA

0
467

 

Doi funcționari publici din Mehedinți au fost prinși în flagrant de procurorii DNA, în timp ce împărțeau mita primita de unul dintre ei.

O severineancă a cerut, la Primaria Drobeta Turnu Severin, retrocedarea unui teren de 5.000 de metri pătrați, în cartierul Gura Văii. A mers la Primărie, iar acolo i s-au cerut 30 de mii de euro. Suma i s-a părut prea mare, fapt pentru care a sesizat procurorii DNA. Astăzi, severineanca s-a întâlnit cu șeful Serviciului Cadastru din cadrul Primăriei Drobeta Turnu Severin, Cătălin Preduț, care a luat banii cash.

După ce a pus mâna pe cei 30 de mii de euro, funcționarul public s-a dus cu banii direcț la juristul Instituției Prefectului Mehedinți, Constantin (Titi) Vintilă să îi împartă. Acesta a fost momentul în care cei doi angajați ai statului au fost prinși în flagrant de procurorii DNA Craiova. Primăria și Prefectura au fost împânzite de reprezentanții anticorupție, care au verificat și ridicat mai multe documente din cele două instituții. S-au efectuat inclusiv percheziții domiciliare la casa juristului Prefecturii.

Sursa:jurnalmehedinti.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.